Når et kondom revner, skal du hurtigt tænke på risikoen for smitte med sexsygdomme og graviditet. Hvis du har været udsat for, at kondomet er revnet under sex. Kondomer beskytter også mod smitte med sexsygdomme, fordi du undgår kontakt mellem din og din partners slimhinder samt undgår kontakt med sperm. Men en dag sprang kondomet og han kom i mig. Jeg susede ud af døren Det springer næsten hver gang, vi har sex, og det er altid det samme sted, det springer. Mangler: ringsted.

Kondomet sprang sex ringsted - har

Den sidste måned har vi haft nogle problemer omkring prævention. Jeg susede ud af døren og fik en fortrydelsespille, og tog efterfølgende en graviditetstest, som heldigvis var negativ.

Videos

Gratis Kondomer fra view-me.eu Hvad gør du hvis kondomet springer under sex, og du har taget en fortrydelsespille, men din menstruation stadig udebliver. Se hvad vi svarede her. Mangler: ringsted. Men en dag sprang kondomet og han kom i mig. Jeg susede ud af døren Det springer næsten hver gang, vi har sex, og det er altid det samme sted, det springer. Mangler: ringsted. Hos danske Sex og Samfund oplever man dog også, at folk Op mod hver fjerde mand sagde, at de rullede kondomet ud før de tog det på. Mangler: ringsted.

One thought on “Kondomet sprang sex ringsted”

  1. Completely I share your opinion. It seems to me it is good idea. I agree with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *